Adrian Schillers döda “The Last Kingdom”-skådespelare var 60 år

The Last Realm-underhållaren Adrian Schiller biter i dammet “från ingenstans”Av Web Desk 4 april 2024Engelske underhållaren Adrian Schiller har dött vid 60 år gammal, har hans representant bekräftat. Adrian Schiller var mest populär för att ha spelat den rika ealdorman Aethelhelm i Netflix verifierbara serie The Last Realm och steward Cornelius Penge i ITV kungliga show Victoria. Hans bortgång var abrupt och oförutsett och inga ytterligare subtiliteter är ännu tillgängliga.

Han har sparkat i hinken orimligt snart

och vi är förkrossade av olyckan”, sa underhållningsspecialisten i en förklaring. Schiller, som förväntade sig att fortsätta med det världsomspännande besöket i San Francisco som livlig sin representant, dök mest upp på senare tid i teaterskapelsen The Lehman Set of three i Australien. Den aktiva tillsynsmannen för Public Theatre, Rufus Norris, hedrade den bortgångne underhållaren via webbaserad underhållning och sa: “Jag är djupt nedslagen och chockad” av att en organisationsdel lämnat.

Adrian var en magnifik underhållare

och Public Performance Center hade glädjen att arbeta med honom genom hela hans yrkes bredd”, sa han. Hans nya presentation som Henry Lehman i den australiensiska debuten av The Lehman Set of Three var lysande och hans närvaron i organisationen kommer att saknas avsevärt. Schiller dök dessutom upp i två avsnitt av BBC Caribbean-set analytikerserien Demise In Heaven som Pasha Verdinikov.

Related Posts

Maken till Floridas senatspresident dör efter hösten under

Maken till en lagstiftare i Florida passerade på onsdagen efter att ha fallit i Bryce Gully Public Park, enligt Floridas myndigheter. Ett påstående från Floridas delstatssenat sade…

Stephen Colbert lämnade mållös och känslomässig efter döden

Stephen Colbert sörjer en av hans medarbetares bortgång. Nyheten avslöjades från och med nu av avsnittet måndagen den 1 april av The Late Show med Stephen Colbert…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *