Maken till Floridas senatspresident dör efter hösten under

Maken till en lagstiftare i Florida passerade på onsdagen efter att ha fallit i Bryce Gully Public Park, enligt Floridas myndigheter. Ett påstående från Floridas delstatssenat sade att senatens president Kathleen Passidomo och hennes andra John Passidomo klättrade på måndag. Påståendet uttryckte inte var i rekreationsområdet paret klättrade. John Passidomo föll och upprätthöll “gigantiska skador på hans huvud, bland andra intensiva sår”, stod det i påståendet.

Senaten sa att enskilda klättrare

på stigen var snabba att anlända till Passidomo. Han fraktades från stigen med räddningsfordon till en närliggande akutklinik och reste efteråt till en provinsiell akutmottagning i St. George. Han sparkade i skogen onsdag kväll omgiven av sin bättre hälft och tre flickor. Han var 72.

Som ni säkert är medvetna om var presidenten

och den första respektabla mannen älsklingar från forskarskolan, i väntan på att prisa deras 45:e bröllopshögtid i september. Utflykten för att besöka några offentliga parker i Utah var en av många extraordinära åtaganden som de delade under femtio år tillsammans”, står det i Florida Senatens påstående. Kathleen Passidomo sa att hon är tacksam för Public Park Administration, Garfield Area människor som har jour och Bryce Personalen i Gulch Public Park.

Deras senaste dagar tillsammans skildes

åt av många unika minuter, förtjusande landskap och lysande reflektioner över deras liv tillsammans, och planerar att uppleva deras lysande år när de såg sina barnbarn växa upp. Presidenten har förlorat sin första älskar och är krossad av detta plötsliga och överraskande missöde”, sade senaten. Utahs guvernör Deidre Henderson skrev via onlineunderhållning som svar på nyheten. Provinsen Utah ger våra sanna sympatier till Pres. Passidomo, hennes familj och de i provinsen Florida som hanterar chocken av denna fruktansvärda nyhet,” skrev Henderson.

Related Posts

Adrian Schillers döda “The Last Kingdom”-skådespelare var 60 år

The Last Realm-underhållaren Adrian Schiller biter i dammet “från ingenstans”Av Web Desk 4 april 2024Engelske underhållaren Adrian Schiller har dött vid 60 år gammal, har hans representant…

Stephen Colbert lämnade mållös och känslomässig efter döden

Stephen Colbert sörjer en av hans medarbetares bortgång. Nyheten avslöjades från och med nu av avsnittet måndagen den 1 april av The Late Show med Stephen Colbert…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *