Stephen Colbert lämnade mållös och känslomässig efter döden

Stephen Colbert sörjer en av hans medarbetares bortgång. Nyheten avslöjades från och med nu av avsnittet måndagen den 1 april av The Late Show med Stephen Colbert efter att moderatorn, 59, blev djupgående när han sa: “Det är allt som finns i den sena showen. Efter att ha berättat för sin publik. godnatt, en seriös Colbert promenerade utanför skärmen och på ett mörkt titelkort stod det “Tillägnad vår kära kamrat Amy Cole, 1970-2024. Individer har kontaktat en utställningsrepresentant för input.

En hyllning till Cole

uttrycker att hon arbetat med Colbert ganska länge. Enligt hyllningen gick Cole vidare “lugnt” på Walk 31 efter en “kort sjukdom”. Hon var 53. Att arbeta med Colbert under en mycket lång tid var mer än en uppgift för Amy. Det motiverade henne och gav en öppen dörr till att stå på plats som en fantastisk partner till alla intresserade. Hon var älskad av hela sin Late Show-arbetsfamilj, och hon kommer att vara mycket saknad”, står det i hyllningen.

Enskilda gruppindivider sörjde hennes bortgång

inklusive essäisten och skaparen Creation Moreschi, som påminde henne på X, tidigare Twitter, som en “guide för ljus och lycka och tystnad i den virvlande kaoset i vår arbetsmiljö. Jag är förstörd över att hon inte finns mer . Förutsatt att du älskar någon med elakartad tillväxt (eller oavsett om du gör det) om det inte är för mycket besvär, tänk på att försörja Amys #1 foundation i hennes namn,” fortsatte hans inlägg. Chefen och tillverkaren Jake Plunkett komponerade på X: “Ord kan inte kvantifiera hur enorm olycka Amy Cole är för den här världen.

Enligt sin webbplats är Radio Candy

“en global stiftelse för ungdomar som tar hänsyn, tröst, lek och avledning till utplånade barn på kliniken. Cole arbetade med föreningen i mer än tjugo år och hade en ledande auktoritetsposition när det gäller att värva volontärer. Missa aldrig en berättelse — följ individernas gratis vardagsbroschyr för att hålla dig vaken uppdaterad om det bästa av vad individer kommer med till bordet, från VIP-nyheter till övertygande berättelser om mänskligt intresse. En tillgång som skapades med föreningen under Coles namn har samlat in mer än 25 000 USD i gåvor. Alla gåvor som har fått genom denna lockelse kommer att delas på liknande sätt mellan Radio Candy Texas och New York-delarna och går direkt till att stödja barnen som vi arbetar med som en gåva i Amys namn. Detta kommer att hjälpa oss med att hålla hennes häpnadsväckande själ vid liv i vårt arbete som hon var så entusiastisk över”, läser Amys samlande löftesida.

Related Posts

Adrian Schillers döda “The Last Kingdom”-skådespelare var 60 år

The Last Realm-underhållaren Adrian Schiller biter i dammet “från ingenstans”Av Web Desk 4 april 2024Engelske underhållaren Adrian Schiller har dött vid 60 år gammal, har hans representant…

Maken till Floridas senatspresident dör efter hösten under

Maken till en lagstiftare i Florida passerade på onsdagen efter att ha fallit i Bryce Gully Public Park, enligt Floridas myndigheter. Ett påstående från Floridas delstatssenat sade…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *